Søger støtte/virksomheds sponsorer til to gode formål - indgå en win/win aftale?


  • Færdiggørelse af en bestseller med det formål at få den på udgivet på dansk og engelsk - ud til hele verden og der gøre en positiv forskel overfor millioner af mennesker.


  • Øge bevidstheden overfor mænd om prostata problemer/prostatakræft baseret på mine personlige oplevelser og erfaringer.


          Alle sponsorer vil blive tilbudt branding og en modydelse som tak.Se venligst introduktions video på 3 minutter

Lidt om Morten Toft:


I mere end 30 år har Morten Toft undervist og trænet ledere og medarbejdere i innovation, forandring, ledelse og samarbejde. Han har holdt mere end 1000 foredrag og kurser i ind -og udland.


Som foredragsholder og formidler er han engageret, humoristisk og stærkt inspirerende.

Han er forfatter til disse 4 bøger, hvoraf flere bruges til undervisning, bl.a. er ”Innovationsrecepten” fast pensum på flere uddannelser indenfor innovation og entreprenørskab.

Ærligt talt – en bog om autentisk lederskab

Innovationsrecepten – hvordan man skaber en sund innovationskultur
Changemakers – ungdomsroman om forandring og det at gøre en forskel

Dit livs puslespil – om drømme og mål i livet.


Morten Toft er initiativtager den den organisation der nu kendes som  Danske Hospitalsklovne. Efter et inspirationsophold i USA på Gesuntheit Institute i West Virginia med skaberen Patch Adams, samlede Morten Toft en gruppe af initiativrige individer, der senere blev kendt som organisationen Danske Hospitalsklovne. Morten har også taget initiativ til en række sociale projekter, såsom oprettelsen af organisationen, der nu er kendt som Danske Hospitals Klovne, samt "The Butterfly Project" i England, hvor over 10.000 unge har været involveret i byudviklingsprojekter.


Morten har netop gennemgået succesfuld prostatakræft operation - og forløbet har fået ham til at tænke over et meget vigtigt spørgsmål: Hvad har du af vigtige ting som du har “glemt” at handle på, grundet travlhed og andre undskyldninger? Svaret er den primære årsag til dette tiltag.
Målet er at skaffe midler til:


  • Færdiggørelse og udgivelse af ”Dit Livs Puslespil 6.0” med det formål at få den ud i Danmark og til hele verden, og dermed gøre en positiv forskel overfor millioner af mennesker. Print on demand, Lydbog, E-bog. 

     

  • Øge bevidstheden overfor mænd om prostata problemer/prostatakræft baseret på mine personlige oplevelser og erfaringer. Det er et stort problem som mange mænd ikke er bevidste om

Støtte fra virksomheder / privatpersoner vil være uvurderlig i mit arbejde mod at opnå disse formål.


Målet er at indsamle 500.000 kr. i løbet af 2023, så der i 2024 kan gennemføres en stor international kampagne / bogudgivelse i samarbejde med Hasmark Publishing International.Hasmark Publishing International - Et bevidst valg til at hjælpe med at skabe bestseller


Hasmark Publishing International tilbyder forfattere hjælp med at gøre deres selvudgivelser succesfulde på platforme over hele verden. De har hjulpet tusindvis af forfattere med at realisere deres drøm om at blive en bestseller forfatter!


Hasmark Publishing International bringer et mangfoldigt og internationalt væld af viden og erfaring om udgivelse, markedsføring og branding til forfattere.


Læs mere på: https://hasmarkpublishing.com

Dit Livs Puslespil 6.0


Uanset om du er CEO i en stor virksomhed, leder eller almindelig medarbejder, har du drømme og mål i livet. Du søger sikkert konstant efter måder at blive bedre og forme en lovende fremtid på. Det er essentielt for alle at tage sig tid til at stoppe op, reflektere over ens nuværende situation og vurdere om man er på rette spor. Dette giver mulighed for at træffe nye beslutninger og foretage nødvendige justeringer. Livets rejse bringer os alle modstand, og vi har alle brug for støtte og sparring undervejs.


Jagten på formål, mening og opfyldelse af dine drømme og mål. Her bliver du både inspireret og udfordret i forhold til din personlige udvikling. Skab et eventyrligt liv fyldt med glæde, sundhed og personlig styrke. Alle mennesker styres af underbevidsthedens skjulte kræfter - på både godt og ondt. Men ikke alle er bevidste om det.


Det er vigtigt at fastholde ens drømme og mål i livet, selv når der er modstand og forhindringer, fordi det kan føre til personlig vækst.

Modstand og udfordringer hjælper med at udvikle styrke og vedholdenhed, hvilket ofte er nødvendigt for at opnå succes. At forfølge ens drømme kan også føre til et mere tilfredsstillende og meningsfuldt liv, hvor man lever i overensstemmelse med ens indre værdier og passioner. Så selv når det er svært, er det vigtigt at blive ved med at stræbe efter ens mål.


Jeg har lavet 5 sponsorpakker med forskellig branding og forskellige modydelser. Der er også mulighed for at skræddersy en pakke efter behov.


Hvad kan jeg tilbyde sponsorer som modydelse?

1.

2.

3.

4.

5.

Alle bidragsydere bliver nævnt med taknemlighed og tak i bogen.


Ved kr 5.000 i sponsorat / donation


Modtager signeret udgave af bogen.

Eksklusivt live event: en online lancering eller et webinar, hvor man som bidragsydere får en førstehåndsoplevelse af bogen og har mulighed for at interagere med mig.

Bliver nævnt på hjemmeside.Ved kr 10.000 i sponsorat / donation


Tilbyder jeg udover standard  deltagelse i eksklusivt live event: en online lancering eller et webinar, hvor man som bidragsydere får en førstehåndsoplevelse af bogen og har mulighed for at interagere med mig.

Bliver nævnt på hjemmeside.Ved kr 50.000 i sponsorat / donation


Udover ovenstående tilbyder jeg at afvikle et af mine foredrag omkring bogen - eller et af mine andre temaer indenfor Lederskab, Innovation, Co-creation, Skabe mereværdi,

læs mere om foredrag og workshop: www.mortentoft.com

Bliver nævnt på hjemmeside med logo.


 

Ved kr 100.000 i sponsorat / donation


Udover ovenstående tilbyder jeg at afvikle et af mine tilbyder jeg at afvikle et 1 dags workshop omkring bogen - eller et af mine andre temaer indenfor Lederskab, Innovation,  Co-creation, Skabe mereværdi.

læs mere om foredrag og workshop: www.mortentoft.com

Bliver nævnt på hjemmeside med logo.Hovedsponsor a kr 200.000

 

Udover ovenstående tilbyder jeg virksomhed at få branding over alt - bliver synlige med logo på alle mine event over hele verden.

Mulighed for at bidrage med forord.

Workshop i virksomheden efter eget valg.

En række anbefalinger 


"Han får dig virkelig til at reflektere seriøst over dine egne ambitioner som leder. Han giver dig værktøjerne til forandring og skabelse af nye vaner. Han forklarer også de metoder, der er nødvendige for at fortsætte med at innovere samt reflektere over processer. Morten er en fremragende procesleder. Han 'skubber' dig ind i forandringsprocesser, men med stor vægt på samarbejde. Hvis du ønsker masser af motivation, engagement og succes, kan jeg stærkt anbefale Morten. Han vil give dig en farverig dosis energi og ambitiøse mål, der vil efterlade dig flyvende! Nyd rejsen."


- Theresa Blegvad, administrerende direktør for Igniting."Hos Danfoss skal vi være 'cutting edge' inden for teknologi. Men vi skal også have de bedste personlige færdigheder, ikke kun være gode til at arbejde med højteknologisk udstyr. Med andre ord skal vi træne 'bløde' færdigheder, ikke kun 'hardware' færdigheder. Morten har virkelig startet en værdifuld proces for mange af vores medarbejdere, og han har dermed gjort meget for Danfoss. Det er meget kraftfuldt!"


- Lars Thomsen, HR-konsulent, Danfoss A/S


Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Morten på et strategisk projekt. Målet var at udvikle et Innovation Task Force Team på Grundfos Technology Centre. Formålet med projektet var at skabe et team, der kunne facilitere teams og afdelinger og hjælpe dem med at være mere innovative. I udviklingsfasen blev Morten tildelt Innovation Task Force som facilitator. Han hjalp med at tænde kreativiteten og sikrede en vellykket implementering af projektet. Han fortsatte med at 'udfordre' projektgruppen ved at opstille forhindringer og sikrede dermed et meget ambitiøst resultat."


- Leif Gram Nielsen, seniorinnovator, GRUNDFOS A/S


"Det er ikke ofte i livet, at du får mulighed for på blot få timer at tage et skridt hen imod en ændring i måden, du vil leve resten af dit liv på. Morten vil opfordre dig til at turde være anderledes. Han opmuntrer dem omkring sig til at have visionen om at tænke på en anden måde, som vil påvirke ikke kun arbejdstiden, men vil sprede sig til alle aspekter af dit liv. At møde Morten har været et af de øjeblikke, som jeg og mine kolleger vil huske og værdsætte, så hvis du vil gå fra at leve til at leve markant, er han manden for dig."


- Karen Beckwith, stedfortrædende leder af forretningsudvikling, Learning + Skills Council (Cambridgeshire)


"Der var en meget positiv accept af hans materiale, til det punkt hvor flere organisationer valgte at arbejde sammen med ham for at se på deres egne filosofier og hvordan de arbejdede med personalet. Morten optrådte som kun han kan og i sin unikke stil - leverede sin 'autentiske' besked. Der var en række virkelig spektakulære resultater. Det var specifikt en mulighed for at tage sig tid væk fra hverdagens travlhed og på en meget struktureret måde gennemgå Learning Partnerships sande prioriteter, hvad individernes tro og værdier var - og hvordan de passede ind i de opgaver, der lå foran dem. Jeg er stadig i kontakt med de mennesker, og de fortsætter med at tale om, hvor meget det hjalp dem med at blive mere effektive og mindre stressede. De forsøger nu at indgyde den samme følelse af glæde og sjov gennem arbejdet i dem, de leder. En anden talent Morten har, er inspiration. Han er en rollemodel eller champion, der 'gør det han siger' og motiverer og bemyndiger andre til at gøre det samme."


- Roy Brown, direktør, Peterborough Learning Partnership.

Uddybende information om Morten Toft

Foredragsholder, Coach, Forfatter & Changemaker


I mere end 30 år har Morten Toft undervist og trænet ledere og medarbejdere i innovation, forandring, ledelse og samarbejde. Han har holdt mere end 1000 foredrag og kurser i ind -og udland.
Som foredragsholder og formidler er han engageret, humoristisk og stærkt inspirerende.

Han er forfatter til disse 4 bøger, hvoraf flere bruges til undervisning, bl.a. er ”Innovationsrecepten” fast pensum på flere uddannelser indenfor innovation og entreprenørskab.

Ærligt talt – en bog om autentisk lederskab

Innovationsrecepten – hvordan man skaber en sund innovationskultur
Changemakers – ungdomsroman om forandring og det at gøre en forskel

Dit livs puslespil – om drømme og mål i livet.


Morten har tidligere været markedsføringsansvarlig i en stor dansk detailkæde og han har bl.a. stiftet organisationen, der nu kendes landsdækkende som Danske Hospitalklovne. 


- Specialist inden for innovation, samarbejde og en sund virksomhedskultur.

- Facilitator, der baserer sig på proaktiv planlægning, spiller en afgørende rolle i at guide og assistere grupper eller individer i at opnå deres mål og formål.

- Coach og mental træner med ekstraordinære resultater.

- Nyder at udforske, hvordan man får det bedste ud af fortiden, nutiden og fremtiden.

- Udfordrer menneskers potentiale, uanset om de arbejder i grupper eller som individer.


Der er i dag mange nye krav i arbejdslivet, som er i konstant forandring og bringer nye udfordringer. Ledere og medarbejdere har ofte for travlt og er under stort pres. Den enkelte kan let føle, at de sidder fast i hamsterhjulet. Mange kunne finde stor værdi i at tage en bevidst tænkepause, genoplade sine batterier og få ny energi. De fleste mennesker har ønsker om at skabe positive forandringer i deres eget liv, i familien, på arbejdspladsen eller i samfundet. Men mange oplever en ubevidst modstand – ofte en indre stopklods og næsten selv-sabotage – og fortidens oplevelser bremser os ofte. Det er vigtigt at stoppe op en gang imellem og tage en tænkepause.


Morten Toft (født den 8. august 1962) er facilitator, forfatter, foredragsholder, coach og changemaker. Han har særligt fokus på ledelse (autentisk lederskab), innovation (samskabelse), sund virksomhedskultur (skabe medejerskab og medansvar), personlig udvikling (løfte potentialet til nye højder) og mentale overbevisninger (det du fokuserer på, VOKSER).
Morten Toft er ophavsmanden bag ideen om at starte de Danske Hospitalsklovne. Efter et inspirationsophold i USA på Gesuntheit Institute i West Virginia med skaberen Patch Adams, samlede Morten Toft en gruppe af initiativrige individer, der senere blev kendt som organisationen Danske Hospitalsklovne.


Morten Toft er en erfaren foredragsholder med temaer om positiv tænkning og om, hvordan styrkelsen af underbevidstheden kan bidrage til at nå ens mål. Han anvender humor og udklædning for at illustrere sine pointer om, at vi ikke behøver at "tage os selv så højtideligt", men at det er vigtigt at slappe af og lade tingene komme til os ved at være åbne og se mulighederne.


Fra 2000 til 2008 var Morten en del af det store involveringsprojekt "The Butterfly Project" i byen Peterborough i England, hvor flere tusinde unge blev styrket både personligt og involveret i byens udfordringer med fokus på at skabe medejerskab og medansvar.


Morten Toft har i mange år virket som inspirator og facilitator i innovationsprocesser hos en lang række af Danmarks største virksomheder, herunder Grundfos og Danfoss. Han har også medvirket i processer omkring etableringen af Innovationscentret MAD House Denmark, som er beliggende i Middelfart og har Middelfart Sparekasse som baggrund.


Morten Toft har særlige evner som døråbner til topchefer og beslutningstagere – også til nogle af verdens mest indflydelsesrige personer, herunder Bill Gates, Richard Branson, Mark Zuckerberg, Oprah Winfrey og andre.


Holde Zoommøde?


Jeg står gerne til rådighed for et Zoom-møde, hvor vi kan udforske mulighederne: mt@mortentoft.com
Med venlig hilsen

Morten Toft

www.mortentoft.com

Tlf 22719948